Yrityksille

Studio omena yrityksille

Toteutan kaikki yrityksenne tarvitsemat kuvauspalvelut. Tarvitsettepa kuvia henkilöstöstänne, toimitiloistanne tai tuotteistanne, toimitan kuvat käyttöönne luotettavasti ja nopeasti.

25 vuotisen kuvaajaurani aikana olen erikoistunut erityisesti ihmisten kuvaamiseen. Vahvuuteni on mukavan ja hauskan kuvaushetken luomisessa, osaan taikoa jokaisesta kuvattavasta parhaat puolet esille. Kyllä. Sinustakin!

Henkilökuvaus

Kuvaan henkilökuvat kulkukortteihin, nettisivuille, intraan tai sosiaaliseen mediaan, esitteisiin, käyntikortteihin, lehdistötiedotteisiin ja mihin ikinä kuvaa nyt tarvitsettekaan.

Henkilökuvan ei todellakaan tarvitse olla passikuvamainen pönötyspotretti. Se voi olla – ja sen pitäisikin olla – yrityksen brändin mukainen tyylikäs edustuskuva, jossa on mukana persoonallisuutta, ja joka tukee yrityskuvaanne!  Kuvaukset voidaan toteuttaa joko studiollamme Sellossa, Leppävaarassa, tai yrityksenne omissa toimitiloissa. Tai vaikka ulkona kukkaniityllä, ruskan värittämässä puistossa tai hiihtoladulla! 

Halutessanne voimme perustaa teille jatkuvan sopimusasiakkuuden, jolloin uudet työntekijänne voivat käydä studiollamme kuvassa, ja yrityksenne kuvien yleisilme pysyy tasalaatuisena ja yhtenäisenä. Ajanvarauskin onnistuu helposti nettisivujemme kautta!

Table Header
CV-kuvaukset
55,65€ + alv sis 1 kuva
Seuraavat kuvat
23,40€/kpl + alv

Sopimusasiakkaanani teillä on mahdollisuus erikoisetuihin ja -järjestelyihin. Kysy lisää!

YRITYKSEN KUVAPANKKI

Mikä on yrityksenne kuvituskuvien tilanne? Onko niitä riittävästi vuosikertomukseen, nettisivuille, FB- ja IG-päivityksiin, blogiin, markkinointiin, esitteisiin, asiakaskirjeisiin, lehdistötiedotteisiin..? Soitto minulle, ja toteutan teille oman yksilöllisen, juuri yrityksenne näköisen kuvapankin, josta löytyy kuvia kaikenlaisiin tarpeisiinne! Voin kuvata teille esim. yrityksenne yksityiskohtia ja tunnelmakuvia, tiloja, henkilöstöä työssään, tuotteita, tapahtumia, tilanteita ym. Tarvittavan kuvamäärään mukaan voitte tilata minut kuvaamaan joko vain muutamaksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi.

Kuvapankin toteuttaminen edellyttää huolellista suunnittelupalaveria, jolloin voimme yhdessä kartoittaa toiveenne, tarpeenne, tarvittavien kuvien toteutukseen tarvittavan ajan, sekä muut yksityiskohdat. Hyvällä suunnittelulla kuvien toteutus tapahtuu joustavasti ja tehokkaasti, ja lopputulos on toiveiden mukainen!

Table Header Table Header Table Header
KUVAUS 3 TUNTIA
975€ + alv
sis. 30-40 kpl kuvia
KUVAUS 5 TUNTIA
1310€ + alv
sis. 50-80 kpl kuvia
KUVAUS 8 TUNTIA
1599 € + alv
sis. 100-130 kpl kuvia

Kuvamäärät vaihtelevat kuvattavien kohteiden ja aiheiden mukaan.

Tuotekuvaukset

Yksinkertaisimmillaan tuotekuva on puhtaan valkoisella taustalla, syvättävissä oleva passikuvamainen kuva tuotteesta. Tuote voidaan kuvata myös tunnelmallisena ja tunteita herättävänä mainoskuvana. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Kysy tarjous!

Studio Omena Oy

Leppävaarankatu 3, Viaporintori 02600 ESPOO

info(at)studio-omena.fi

Ajanvarauksella

Tykkää meistä facebookissa!

www.facebook.com/StudioOmena

Seuraa meitä Instagramissa

www.instagram.com/StudioOmena