YKSITYISILLE

STUDIO OMENA YRITYKSILLE

Kuvaamme studiollamme kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin, lemmikkieläimiä ja myös tuotteita. Kuvaamme kaikkea myös miljöössä.

Kuvaus maksetaan kuvauksen yhteydessä. Noin viikon kuluttua kuvauksesta saat sähköpostiisi linkin ja salasanan nettikoevedoksiin, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisimmat kuvat.

LAPSI- JA PERHEKUVAUKSET

Lapsi kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja kuvattavaa riittää moneen otteeseen – ensin vastasyntyneenä nyyttinä, sitten puolivuotiaana pallerona, 1-vuotiaana taaperona ja leikki-ikäisenä touhuajana.. Lapsikuvien yhteydessä voidaan ottaa myös sisarus- ja/tai perhekuvia.

Perhekuva on arvokas muisto vielä vuosikymmenienkin päästä ja sitä on hyvä päivittää perheen kasvaessa. Milloin viimeksi teidän perheenne on ollut kuvassa?

Table Header
Lapsikuvaus
159€
Perhekuvaus
159€
Lapsi-, sisarus- ja/tai perhekuvaus
199€

Vinkkejä lapsikuvaan

Kuvaukseen on hyvä tulla sellaisena ajankohtana, kun pikkuinen on nukkunut hyvin, syönyt reippaasti, ja on virkeä leikkimään. Tärkeintä on rento ja kiireetön ilmapiiri, jossa edetään ja touhutaan lapsen tahtiin. Kuvaukseen varataan aikaa tunti, mutta aivan pienet harvoin jaksavat keskittyä kuvaukseen puolta tuntia kauempaa. Kerrottehan minulle etukäteen, jos lapsi on kova vierastamaan tai jännittää uusia paikkoja ja tilanteita.

Kuvaan voitte halutessanne ottaa mukaan lapsen lempinallen tai –lelun tai muuta omaa rekvisiittaa. Studiolla on käytettävissä useita pieniä tuoleja, penkkejä, matkalaukkuja, taljoja, laatikoita ym. rekvisiitaksi sopivaa tarpeistoa.

Pienokaiselle kannattaa valita kuvaukseen vaatteet, jotka ovat hänelle mukavia. Valitkaa mieluummin se kohta pieneksi jäävä paita kuin se uusi, joka on kolme numeroa liian iso. Jos olette epävarmoja, mitä pienelle laittaa päälle, ottakaa mukaan eri vaihtoehtoja. Valitaan yhdessä paras asu! Kengät eivät ole ollenkaan pakolliset, pienen ihmisen paljaat varpaat ovat aina söpömmät kuin kengänpohjat tai jarrusukat.

Lämpimästi tervetuloa kuvaan!

T. kuvaajanne Sirpa

RIPPI-, YO- JA VALMISTUJAISKUVAUKSET

Ripille pääsy, valmistuminen ammattiin ja lukion suorittaminen ovat tärkeitä hetkiä nuoren elämässä. Mummon piirongin päälle otettavan perinteisen potretin lisäksi voidaan ottaa kuvia, joissa nuoren persoonallisuus saa näkyä, ja kuviin voidaan sisällyttää elementtejä omista mielenkiinnon kohteista tai harrastuksista.

Rippi-, YO- tai valmistujaiskuvaus                                               159€
sis. kuvauksen, nettikoevedokset kuvavalintaa varten ja 2 kpl 14x18cm kuvia pohjukkeissa

CV-KUVAUS

Tarvitsetko edustavan kuvan CV:n kulmaan, LinkedIniin, Facebookiin, kulkukorttiin, nettisivuille, esitteeseen, käyntikorttiin, nimitysuutisiin, matrikkeliin, lehdistötiedotteeseen..?

Kuvan ei todellakaan tarvitse olla passikuvamainen pönötyspotretti. Se voi olla – ja sen pitäisikin olla – tyylikäs edustuskuva, jossa on mukana persoonallisuutta.

  • 69€
    sis. kuvauksen ja yksi 10x13 cm 300 dpi kokoinen rintakuva lähetettynä sähköpostilla (värillisenä ja mustavalkoisena).
  • 98€
    sis. kuvauksen ja kaksi 10x13 cm 300 dpi kokoista rintakuvaa lähetettynä sähköpostilla (värillisenä ja mustavalkoisena).
  • Seuraavat lähetettävät kuvat 29€/kpl

Tarvitsetko edustavan kokovartalokuvan? Pyydä tarjous!

MUOTOKUVAUKSET

Muotokuvaus liittyy tavallisesti elämän merkkitapahtumiin ja erilaisiin käännekohtiin, mutta kuvaan voi hyvin tulla ilman mitään erityistä syytä.  Muotokuva on juuri sinun näköisesi kuva, jossa vain mielikuvitus on rajana! Voit tuoda kuvaan myös lemmikkisi!

Table Header
Fine Art -muotokuvaus
490€
Perinteinen muotokuva
159€
  • Fine Art -muotokuvaus on nimensä mukainen taidemuotokuvaus. Hinta sisältää kuvauksen ideoinnin, stailauksen, meikin, pikakampauksen, raakavedokset nettigalleriassa kuvavalintaa varten ja yhden signeeratun 40x50 cm kokoisen käsityönä vedostetun taidesuurennoksen.
  • Perinteinen muotokuvaus sisältää 2 kpl 14x18 cm suurennoksia.
  • Lisäkuvat lisäkuvahinnaston mukaisesti.

KIHLA- JA HÄÄKUVAUKSET

Hääpäivä on elämäsi tärkeimpiä päiviä, joten sen taltiointiin kannattaa panostaa. Kuvat pitävät nämä ihanat muistot tallessa vuosikymmenien ajan. Ikuistan vihkitilaisuutenne sekä juuri teidän näköiset potretit joko studiossa tai miljöössä.

Kuvaan kannattaa tulla myös kihlajaisten kunniaksi!

Table Header
Kihlakuvaus
159€
Vihkikuvaus
199€
Hääkuvaus
290€

FAQ / UKK

Kuvaus maksetaan kuvauksen yhteydessä. Noin viikon kuluttua kuvauksesta saat sähköpostiisi linkin ja salasanan nettikoevedoksiin, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisimmat kuvat.

VINKKEJÄ KUVAAN TULIJALLE

Valitse kuvaan asu, josta pidät ja jossa sinun on mukava olla. Jos vaatevalinta askarruttaa, ota mukaan useampia vaihtoehtoja! Pakkaa niitä mukaasi vaikka matkalaukullinen, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva asu. Mukaan voit hyvin pakata myös erilaisia huiveja, solmioita, koruja, hattuja – kaikkea sellaista millä asun ilmettä saa helposti muunneltua.

Perusasiana voidaan pitää, että kirjavuus, mustavalkoisuus, huomiota herättävät korut ja asusteet vievät huomion pois pääasiasta eli kasvoista. Poikkeuksena ovat ne ihmiset, joiden persoonallisuus ilmenee juuri huomiota herättävissä vaatteissa, väreissä ja kampauksissa. Yleensä yksinkertaisuus kaunistaa.

Jos et ole tottunut meikkaamaan, sitä ei tarvitse tehdä valokuvaakaan varten. Kevyt puuterointi riittää! Jos käytät värivoidetta ihon virheiden tasoittamiseksi, valitse oman ihosi väriä lähellä oleva värisävy, mieluummin astetta vaaleampi.

Sinun ei tarvitse osata poseerata, kuvaaja opastaa kyllä, miten olla ja mitä tehdä. Valokuvassa ei ole pakko hymyillä. Kuuntele silti valokuvaajan ehdotuksia, ja kerro rohkeasti toiveistasi, ja mitä olet haaveillut kuvan kertovan.

Studio Omena Oy

Leppävaarankatu 3, Viaporintori 02600 ESPOO

info(at)studio-omena.fi

Ajanvarauksella

Tykkää meistä facebookissa!

www.facebook.com/StudioOmena

Seuraa meitä Instagramissa

www.instagram.com/StudioOmena